• Fri frakt över 499kr & 14 dagars öppet köp

Namnskyltar - Stort utbud av personliga namnbrickor & broscher

Vi kan hantverket - skapa din unika namnskylt

Handla nu

Namnskyltar, namnbrickor, vårdbroscher och tillbehör till sjuksköterskor, undersköterskor och vårdpersonal

Vi erbjuder ett stort utbud av namnskyltar, brickor och vårdbroscher m.m. Hos oss kan du välja material, färg och fästanordning till dina namnskyltar och vårdbroscher efter tycke och smak direkt i vår webbutik.

Har du särskilda önskemål, t.ex. egen logotype eller stil, så kan vi ordna det också. Vi kan anpassa både namnskyltar och vårdbroscher precis efter din eller företagets önskemål - så ni får dem precis som ni vill ha dem!

I vår webbutik gör du beställningen enkelt och säkert. Har du andra önskemål på namnskyltar och vårdbroscher hör gärna av dig. Vi har en lång historik och stort hantverkskunnande och har sedan 1984 levererat namnskyltar och vårdbroscher till många nöjda kunder. 

Här hittar du våra olika namnskyltar - välj material, storlek, design, logotype och namn!

Välkommen!
Thomas Everlund

Vårdbroscher

Vi har produkter för alla

Namnskylt Gravyr

Vi har produkter för alla

Berlocker

Vi har produkter för alla

Graverad namnskylt

Namnskyltar som sätter personlig prägel

Våra namnskyltar är designade för att ge en personlig prägel i varje sammanhang. Från eleganta namnskyltar för kläder till kreativa och personliga namnbrickor, vårt breda sortiment säkerställer att du hittar precis det du behöver för att göra ditt varumärke, yrkestitel eller personliga uttryck synligt.

Varje personlig namnskylt i vårt utbud är mer än bara en etikett, det är en del av din professionella identitet. Med en kombination av kvalitet, stil och anpassningsbarhet strävar vi efter att erbjuda namnskyltar som överträffar dina förväntningar. Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta namnbrickan som representerar just dig eller ditt företag.

Så säger våra nöjda kunder:

Så skapar du en snygg och lämplig namnskylt
1. Vad är syftet med din namnbricka?
Överväg syftet med din namnskylt. Är den avsedd för professionell användning inom vården, hotellbranschen eller försäljning? Eller är den för en mer personlig användning, som en skylt på en dörr eller en hundbur? Det syftet påverkar designen och informationen som bör inkluderas.
2. Vilken fästmetod passar din användning?
Välj en fästmetod som passar för din användning. För kläder kan magneter vara ett skonsamt alternativ som inte skadar tyget, medan militärklämmor och nålar kan vara lämpliga för mer hållbara arbetskläder. Det finns även alternativ som dubbelhäftande tejp eller borrhål för fast montering på väggar eller dörrar.
3. Vad vill du förmedla med din namnskylt?
Designen bör spegla ditt företag eller din personliga stil. Hos oss finns flera anpassningsalternativ där du kan välja färg, typsnitt, form och storlek. Du kan även inkludera logotyper eller bilder för att göra skylten mer iögonfallande och personlig.
4. Har du viktig information att inkludera?
Bestäm vilken information som är viktig att inkludera. För professionella namnskyltar kan det vara viktigt att inkludera förnamn, efternamn, yrkesroll och företagsnamn. För personliga skyltar kan du vara mer kreativ med texten.
5. Vilket material passar dig?
Välj ett material som passar användningen. Plast är ett populärt och hållbart alternativ för namnskyltar som bärs på kläder, medan aluminium kan vara ett bra val för mer permanenta skyltar. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt material!

Material och fästanordningar

Vi erbjuder namnbrickor tillverkade i flera olika material, bland annat plastlaminat, metall, silver och mässing. För att möta dina specifika behov finns det även olika fästmetoder att välja mellan, beroende på klädesplagget och användningstillfället. Vår militärklämma är populär inom sjukvården och passar utmärkt för skjortor och arbetsrockar. Magnet eller magnetband är ett annat alternativ som fäster säkert på de flesta typer av kläder utan att lämna märken. Vi erbjuder även den traditionella nålfästningen, som är enkel att använda men dock kan lämna ett litet hål i tyget.

Fästanordningar

  • Namnskylt med militärklämma
  • Namnskylt med nål
  • Namnskylt med magnet eller magnetband
  • Namnskylt med dubbelhäftande tejp
  • Namnskylt med borrhål inklusive skruv

Här hittar du mer information om våra fästanordningar.

För större beställningar, där du inte önskar ange alla namn eller titlar på en gång, står vi redo att hjälpa dig med en order på ett effektivt och smidigt sätt. Kontakta oss för assistans med din specialbeställning.

Börja designa din egen namnbricka redan idag!

Skapa en skylt som du stolt bär på dina kläder och som representerar dig professionellt. För att starta designprocessen väljer du först typ av namnbricka, bland annat: